Zakrátko bude všetko nové

29. mája 2017, jankratky, Biblia budúcnosť život

Len si predstv seba, svojich blížnych a priateľov v novom svete, ktorý nám sľubuje náš Stvoriteľ cez svoju inšpirovanú Knihu-kníh! Môžeš si predstaviť čas, keď už tu na Zemi bude dokonalý pokoj a skutočný mier? Z Knihy-kníh nie je ťažko si predstaviť aké to bude! Vidíš to?

Rýdzu lásku a pravú radosť tam môžeš zrieť! Zlí už tam nemajú moc! Lebo Stvoriteľov jednosplodený Syn tam vládne so svojimi vernými pomazanými, 144 000 bratmi! Dnes je ten správny a možno povedať i posledný čas na splnenie toho tak dlho očakávaného Stvoriteľovho sľubu!

A preto verní, a poctiví uctievatelia si už v duchu, vo svojich sŕdciach spievajú pieseň radostnú a povzbudzujúcu: ´Stvoriteľ náš, ty všetku moc máš! Synom svojim všetko obnovíš, preto naše srdcia s radosťou jasajú, láskou k Tebe prekypujú a večnú česť len Tebe vzdávajú´!

V novom svete už zlo nebude! Predstav si čas, keď nezbadás nič, čoho by si sa snáď mal báť! Splnili sa už všetky sľuby Stvoriteľa, Jeho vláda vládne nad celým svetom a tí, čo v smrti spali, budú prebudení a ich hlas sa k našim hlasom tou chválou večnou s radosťou a ocenením a pokorou pripojí.