Naivní vedci ohľadne pravdy o živote

16. mája 2017, jankratky, Biblia život

K tomuto článku ma podnietil film z roku 2012 pod menom Prometeus, kde boháč, biliardár, pán Weyland, prezident korporácie nesúcej jeho meno, financuje cestu do vesmíru so žiadosťou nájsť ´inžinierov´ ľudského života s nádejou, že zastavia jeho pokročilý vek.

Prometeus, meno medzihviezdnej rakety, je titan z gréckej mytológie, uznávaný ako stvoriteľ ľudstva a ich benefaktor, ktorý ukradne oheň z Hory Olymp a dá ho ľudstvu. Cesta k hviezde alebo jej mesiacu je založená na objavoch hieroglifov starovekých zemských kultúr.

Zaujímavé na tom všetkom je, že meno mesiaca, ku ktorému sa chcú dostať je LV-223. Je to vlastne referencia ku biblickej knihe Leviticus 22:3 (odtiaľ LV) alebo tretia kniha Mojžiša, kapitola dvadsaťdva a verš tretí, v ktorej sú pod inšpiráciou napísané následovné slová:

„Povedz im: ´Po všetky vaše pokolenia ktorýkoľvek muž z celého vášho potomstva, ktorý sa priblíži, zatiaľ čo je na ňom jeho nečistota, k svätým veciam, ktoré budú synovia Izraela posväcovať Jehovovi, tá duša bude spred mojej tváre odrezaná´.“

Zatiaľ čo vedci a výskumníci hlavne v oblasti archeológie a históri neúnavne a trpezlivo sa snažia ´dešifrovať´ hieroglify na niekoľkých hlinených doskách z kutlúry Mayov, či Inkov, Egypťanov, Babylončanov a ďalších, akosi neivne ignorujú detailnú Khinu Stvoriteľa, z ktorej citujú!