Dnešné skutočné ´hviezdne vojny´!

12. mája 2017, jankratky, Biblia budúcnosť história

Ako keby to bolo niečo z iného sveta! Najväčší podvodník a imitátor, gýčiar alebo napodobňovateľ všetkých čias bol a je schopný ´inšpirovať´ svojich často naivných uctievateľov k témam, ktoré sa už uskutočnili, ale robí to zvráteným štýlom!

Zoberme si napríklad seriál kníh a filmov pod menom Hviezdne Vojny. Ich autori posúvajú ich dej ďaleko do vesmíru, do iných galaxií alebo ešte ďalej do iných vesmírov, zatiaľ čo niečo podobné v skutočnosti sa odohráva práve dnes pred námi!

V akej podobe? V duchovnej, ale pre mnohých viditeľnej, ak si uvedomia definitívne skutočnosti, aj keď existujúce v duchovne, ale prejavujúce sa v skutočnom živote medzi ľuďmi, ktorí boli Všemohúcim Stvoriteľom vyvolení ako jeho synovia!

Verní poslucháči Božieho syna a uctievatelia jeho nebeského Otca, pomazaní Božou dynamickou silou, aby sa stali pomazanými bratmi jeho Syna s vyhliadkou večného a nesmrteľného života na nebesiach ako Kristova nebeská manželka.

O Božích nebeských anjeloch sa často v Biblii hovorí ako o ´hviezdach´ alebo Božích nebeských synoch, ktorí ako ´ranné hviezdy spolu radostne kričali a všetci Boží synovia začali volať na chválu´ pozorujúc Božie stvorenia tu na Zemi!

Ale medzi nebeskými anjelmi existovali aj zlí, neposlušní Boží synovia, vzbúrenecké ´hviezdy´, ktoré sa pridali k Prvému Vzbúrencovi a takýmto spôsobom urobili zo seba démonské hviezdy, ktoré teraz prenasledujú Božie budúce hviezdy!

Pokrašovanie…