´Správy od východu a severu´

21. apríla 2017, jankratky, Biblia budúcnosť

Po šiestich dňoch pojednávania Najvyššieho Súdu RF počas posledných dvoch týždňov rozhodnutie o likvidácii Administratívneho Centra Svedkov Jehovových a 395 lokálnych zborov v celej krajine je platný a rozhodnutie je efektívne okamžite!

Takto sa dnes doslovne splňuje biblické proroctvo Božieho proroka Daniela, ktorý pod inšpiráciou napísal pred viac ako 2 500 rokmi: ´Budú ale správy, ktoré ho znepokoja, od východu slnka a od severu, a vyjde istotne s veľkým zúrivým hnevom´!

Reč je tu o biblickom ´kráľovi Severu´, pozíciu, ktorú už od druhej svetovej vojny plní dnešná Ruská Federácia. Proroctvo Daniela pokračuje: ´vyjde istotne s veľkým zúrivým hnevom, aby vyhladil a aby mnohých oddal zničeniu´…

…A nasadí svoje palácové stany medzi veľkým morom a svätým vrchom Okrasy! A bude musieť prísť celkom k svojmu koncu a nebude toho, kto by mu pomohol´! Aké detaily sa ešte splnia celosvetovo pred začiatkom Veľkého Súženia, uvidíme.

Mimochodom, ´správy od východu´ súvisia s apeláciami k RF ohľadne SJ z krajiny na východ od RF a to sú USA. ´Správy zo severu´ súvisia s informáciami SJ ohľadne protizákonnej aktivite predstaviteľov RF za podpory Ruskej Ortodoxie.*

 

*https://www.jw.org/sk/spravy/sudy-ludske-prava/podla-oblasti/rusko/utoky-na-nabozensku-slobodu-v-rusku-silneju/