Urobíme viac ako v nadbytku všetko!

14. apríla 2017, jankratky, budúcnosť viera život

Len si všimnime tento inšpirovaný biblický text v Efezanom 3:20 – „Ale tomu, ktorý môže podľa svojej moci, ktorá v nás pôsobí, urobiť viac ako v nadbytku všetko, o čo prosíme, alebo na čo si pomyslíme…“! V anglickom jazyku tento výraz je: ´more than superabundantly beyond all the things we ask or conceive´!

´Abundantly´ alebo hojne je viac ako si človek môže priať! Lenže ´more than superabundantly beyond all the things´ čiže nepredstaviteľne viac ako hojne sa už vymyká ľudskej predstavivosti, ale nie možnosti Všemohúceho Stvoriteľa a Zvrchovaného Vládcu celého vesmíru, ktorý je zároveň Zdrojom nekonečnej a nevyčerpateľnej Dynamickej Energie (Energia, ktorá nie je statická, lebo je v neustálom a nekonečnom tvoriacom a veci uskutočniteľnom pohybe)!

A táto vlastnosť, nazvime ju ´robiť viac ako v nadbytku všetko´ bola daná nedokonalým, ale verným ľuďom, aby tak robili z neba spolu s Kristom v nebeskom Kráľovstve pre verných ľudí na rajskej Zemi! A ako hovorí zase pod inšpiráciou apoštol Ján: ´Písmo predsa nemôže byť zrušené´, to znamená plné a dokonalé splnenie všetkých Božích sľubov ´viac ako v nadbytku´! Takých ministrov ľudstvo potrebuje a tí, ktorí si to zaslúžia, ich budú mať!