Dôkazy o existencii Stvoriteľa

18. júla 2016, jankratky, veda život

Každý jeden človek je nosičom dôkazov o existencii Všemohúceho Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom! Zoberme si lem jeden z nespočetných.

Keby sme chceli porovnať ľudský mozog aj s tým najmodernejším počítačom sveta, museli by sme súhlasiť s názormi niektorých vedcov.

Spisovateľ a vedec Morton Hunt povedal: ´V našej aktívnej pamäti je uchovaných niekoľko miliárdkrát viac informácií ako v súčasnom výskumnom počítači´!

Vedec a tiež aj neurochirurg Dr. Robert J. White, ktorý vo svojich mnohých vedeckých štúdiach a pozorovaniach prispel k záveru, s ktorým by súhlasili mnohí iní:

´Nemám vôbec inú možnosť, ako uznať existenciu Vyššieho Intelektu zodpovedného za naprojektovanie a vyvinutie neuveriteľného prepojenia medzi mozgom a mysľou…

…niečoho, čo už presahuje možnosť ľudského chápania… Musím len veriť, že to všetko malo inteligentný začiatok, že to Niekto vytvoril. Niekto veľmi starostlivý´!

Podľa posledných výskumov vedcov v neurológii, každý človek, vrátane intelektuálov a vzdelaných ľudí, nepoužíva viac ako jednu desatinu z 1% kapacity nášho mozgu!