Panamské papiere spĺňajú biblicke proroctvo

12. apríla 2016, jankratky, budúcnosť život

V poslednom čase sa veľa hovorí o ´Panamských papieroch´, o skrytej informácii, ktorá poukazuje na korupciu svetových vodcov. Novinári sveta sa dostali k doteraz najväčšiemu úniku informácii právnickej firmy Mossack Fonseca.

Viac ako 300 novinárov z celého sveta pracovali na zverejnení dokumentov opisujúcich detailné informácie opierania peňazí vysokých politikov na celom svete! Sú medzi nimi aj prezident Putin, Kráľ Saudskej Arábie a rodina Bašára al-Asada a mnohí iní!

Ale čo má toto spoločné s biblickým proroctvom? Ako toto zjavenie o kurupcii svetových vodcov aj v informácii obsahujúcej v preslávenej Wikileaks a iných dokazuje pravdivosť o Božom Slove-Biblii, takzvanej Knihy-kníh od nášho Stvoriteľa?

Vo svojej slávnej ‚prednáške na Vrchu‘ Kristus povedal: ´Totiž nič nie je skryté tak, aby to nebolo odhalené a nič nebolo tak starostlivo zatajené, aby to nevyšlo najavo! Ktokoľvek má uši na počúvanie, nech počúva´. Mnohí nemajú ´uši, aby počúvali pravdu´.

Veci sa dnes pohybujú s úžasnou rýchlosťou nielen v technológií, ale aj v oblastiach života, ako je informatika alebo IT (Informačná Technológia). Je dobre si zapamätať, že Stvoriteľ života je zároveň Bohom komunikácie a informácie.