Čo sa to vlastne vo svete deje?

25. marca 2016, jankratky, Nezaradené

Počas tisíročí proti Stvoriteľovi vesmíru a všetkého života v ňom sa búrili anjeli aj ľudia. Ale Stvoriteľ sa nikdy nevzdal svojej zvrchovanosti! Vždy mal všetko pod kontrolou!

On neustále chránil svojich verných uctievateľov, ako Noácha, Abraháma a kráľa Dávida a vždy sa o nich so záujmom staral a chránil ich ako láskavý nebeský Otec! A žehnal ich podľa sľubu, ktorý dal na začiatku.

Keď v roku 29 n. l. bol Ježiš pokrstený, jeho Otec a Stvoriteľ ho pomazal za sľúbeného Mesiáša a budúceho Kráľa Božieho Kráľovstva. Ale kedy mal Ježiš začať vládnuť ako Kráľ Božieho Kráľovstva?

Nemalo sa to stať okamžite! Ježiš bol popravený, ale na tretí deň jeho Otec ho vzkriesil. Na letnice Ježiš zriadil duchovné kráľovstvo nad kresťanským zborom svojich pomazaných bratov.

Ježiš ale musel čakať v úlohe zasľúbeného ´semena´ (1.Mo.3:15). Až do času, keď mu bolo dané prevziať plnú moc nad Zemou ako Kráľ . Bolo mu povedané: ´Seď po mojej pravici, dokiaľ ti nedám tvojich nepriateľov ako podnož pod nohy´.

A to, čo sa už počas desaťročí na Zemi deje, je práca Stvoriteľa a Zvrchovaného Vládcu celého vesmíru, aby pripravil nepriateľský svet a jeho vládcov ´ako podnož pod nohy´ svojho Syna!