Najväčší vedecký objav tisícročí!

31. decembra 2015, jankratky, budúcnosť život

V časopise Pravda, v rubrike VAT (veda a technika), pod nádpisom Najvýznamnejšie objavy sveta vedy v roku 2015 sa spomína, medzi iným, aj najostrejšia snímka trpasličej planéty Pluto.

Ale čo sa nespomína v žiadnom svetovom časopise vedy a techniky je to, čo bolo ľudstvu sľúbené od samého začiatku, keď urobilo chybný krok a osamostatnilo sa od Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom!

Pretože odmietnutím jediného správneho spôsobu života, ktorý by zabezpečil pokojný, šťastný a večný život na tejto našej rajskej planéte Zem, ľustvo sa dalo na cestu sebazničenia, nemajúc ani potuchy komplexity života planéty!

Ale až v minulom storočí to začalo byť viditeľné mnohým úprimným a poctivým osobám, napriek zakrývaniu vedeckých skutočností neveriacimi i klamaniu všeobecne neinformovaného publika sveta!

No ale čo je ten ´Najväčší vedecký objav tisícročí´, ktorý vedecká teológia od začiatku minulého storočia postupne čoraz jasnejšie a do detailov predstavuje všetkým obyvateľom Zeme?

Nie je to skrytá planéta našej Slnečnej Sústavy, ani žiadna iná planéta mimo nej, kde život podobný na Zemi nebol ani objavený ani dokázaný! Naša plnéta je unikátna v celom vesmíre!

Ale čo bolo objavené a vysvetlené, je biblické ´nové nebo a nová zem´, o ktorom pod inšpiráciou píše apoštol Peter. Nová ľudská spoločnosť na našej rajskej Zemi pod novou vesmírnou vládou!