Zmysel života upadnutý do zabudnutia

22. júla 2015, jankratky, Digitálna informácia Komunikácia

Podobne ako v rozprávkach, tak isto aj v mnohých populárno-vedeckých knihách a filmoch sa znova a znova vynárajú biblické myšlienky zmenené skoro na nepoznanie, okrem tých ľudí, ktorí dobre poznajú túto bestselerovú Knihu-kníh.

Pozeral som film z roku 2013 pod menom Oblivion (Zabudnutie), ktorý zobrazil dej knihy amerického direktora pre televízne komerčné a havné filmy menom Josepha Kosinského. Hlavnú úlohu tam hraje Tom Cruise. Dej knihy i filmu je jednoduchý: mimozemskí invázori sa po rokoch vojny zmocnia Zeme a začínajú ju drancovať o jej prírodné zdroje. Skupina povstalcov nájde spôsob presvedčiť astronauta Jacka Harpera, ktorý spolu so spoločníčkou Vikou bol veľakrát klonovaný a jeho pamäť skoro dokonale vymazaná, že to všetko je klam kolonizátorov mimozemšťanov. Presne tak to bolo s ľudstvom, ktoré postupne od začiatku zabudlo pravý zmysel života a dnes sú otrokmi ´kolonizátorov mimozemšťanov´ – démonov, ktorí pod vedením svojho vodcu-buriča Diabla už skoro nielen vymazali pravdu o Stvoriteľovom predsavzatí, ale zároveň drancujú túto prekrásnu planétu Zem o jej prírodné zdroje potrebné na šťastný večný život poslušného ľudstva!

Napriek tomu, že dnešný zivot v podmienkach, ktoré sa neustále sťažujú a robia život čoraz viac a viac plný bolesti, utrpenia, chorôb, predsa len je lepší, ako žiadny, lepší ako život tých, ktorí si ho nevážia a upadnú do večného zabudnutia. Zatiaľ každý ešte má možnosť zvoliť si večný život na rajskej Zemi.