Podivuhodný DLH obyvateľom planéty Zem

7. júla 2015, jankratky, Jazyky Komunikácia

Podľa vedeckých odhadov táto naša prekrásne bohatá planéta na všetko je schopná pohodlne uživiť 50+ miliárd obyvateľov s dostatkom priestoru pre jazerá, lesy a lúky pre všetky zvieratá, vtákov a ryby a dostatkom úrodnej pôdy.

Skutočnosťou, že skoro miliarda ľudí na tejto Zemi hladuje, je dôkazom neschopnosti svetových vlád a zároveň nenasýtnosti a chamtivosti druhých. Ale ešte dôležitejší problém je duchovný hlad väčšiny obyvateľov na Zemi a dôsledkom toho mizerne neuspokojujúci ich život, uvedomujúc si jeho krátkosť, tiež nespravodlivosť a krutosť ich vládcov. Preto syn Stvoriteľa pri jednej príležitosti povedal: ´Nielen z chleba bude žiť človek´.

Preto jeden z farizejov, menom Saul (poznaný ako apoštol Pavol), povedal po tom, ako bol obdarený poznaním pravdy už na nebesiach osláveným Božím synom a dostal od neho poslanie ´apoštola pre národy´, meditujúc nad životodárnym poznaním bol inšpirovaný napísať: ´Som dlžníkom múdrym i nevzdelaným. Preto túžim oznamovať dobré posolstvo o Kráľovstve všetkým´.

A presne tak sa cítia všetci, ktorí získali presné poznanie životodárnej pravdy, ktorá skrýva nekonečné nielen duchovné, ale aj materiálne bohatstvá večne vzrušujúceho života v tomto našom úžasne veľkom vesmíre a snažia sa to komunikovať všetkým obyvateľom našej planéty Zem!