Založ si blog

Prehliadajú sa Tie Najväčšie Voľby!

 

Akoby náročky po celom svete sa dnes množia voľby v každej krajine na každé miesto moci a autority za peniaze tých, ktorí budú nielen na voľby, ale aj na zvolených po celý život doplácať! Je to len jedna z nespočetných negatívnych vecí, ktoré na ľudí čakali pred tým, ako sa osamostatnili od svojho Stvoriteľa!

Aj teraz, zatiaľ čo sa utrácajú peniaze na celkom zbytočné nepodstatné voľby ľudí, ktorí v neustále sa zhoršujúcich podmienkach ľudstva nezmenia nič, sa prehliadajú Voľby do nebeského Kráľovstva, ktoré jediné je schopné napraviť všetko na Zemi! Vrátane odstránenia ľudskej nedokonalosti a konečne aj zániku smrti človeka!

Ale akonáhle sa Voľby do nebeskej Vlády skončia, začne súženie ľudstva s vôbec nikým neočakávané zničenie celosvetového falošného náboženstva! Aj napriek tomu, že vykorisťovalo ľudstvo a zavádzalo ho v tých najdôležitejších otázkach života, budú sa mnohí lamentovať a žialiť! Aj tí najpobožnejší zabudli na slová Krista:

„Zostaňte bdelí, lebo nepoznáte deň ani hodinu a vyhýbajte sa veciam, ktoré odvádzajú pozornosť“! Aké veci dokážu odviesť našu pozornosť okrem volieb ľudí? Nadmerná a pochybná zábava. Duchovnú ospalosť a túžba po hmotných veciach, ktoré nutne nepotrebujeme. Iní dovolia, aby ich srdce bolo preťažené životnými starosťami!

Boží a náš najväčší Nepriateľ si nepraje viac, len aby sa mu podarilo dostať celé ľudstvo do stavu podobnému sneniu a k honbe za mnohými svetskými rozmarmi! Preto musíme bojovať o to, aby sme zostali duchovne bdelí a triezví a rozlíšili, ktoré sú tie najdôležitejšie Voľby schopné skutočnej zmeny v osobnom i rodinnom živote!

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,403
Celková čítanosť: 3863305x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie