Založ si blog

Bola Eva stvorená z rebra Adama?

 

Napriek tomu, že mnohí dnes ignorujú biblickú správu o Adamovi a Eve ako počatok ľudského rodu na Zemi a považujú ju jednoducho za legendu, existujú nespočetné dôkazy, že Biblia je v dokonalom súlade s dokázanou vedou a Kniha sama spomína Adama a Evu opakovane!

Ale ako by sme mohli vedecky poukázať na správnosť biblickej správy o stvorení Evy z rebra Adama, ktorú pod inšpiráciou zaznamenal Boží prorok Mojžiš, použijúc ako pomoc historickú správu napísanú samym Adamom, kde napísal, informovaný svojim Stvoriteľom Všemohúcim Bohom:

‘Boh teda uviedol na človeka hlboký spánok, a kým spal, vzal jedno z jeho rebier a potom nad jeho miestom telo uzavrel. A potom Boh Stvoriteľ z rebra, ktoré vzal z človeka, vybudoval ženu a priviedol ju k človekovi‘. A tu povedal človek už poetickým jazykom, ktorého ako vedec a zoológ bol schopný: 

‘To je konečne kosť z mojich kostí a telo z môjho tela. 

Tá sa bude nazývať žena, lebo bola vzatá z muža’!

V januári 1995 vedci v Kalifornii prvý raz v histórii vyklonovali z dospelých kožných buniek životaschopné živočíšné embryá. Najznámejšia z nich je ovca Dolly, ktorá bola vyklonovaná v roku 1996 z bunky odobratej z mliečnej žľazy dospelej ovce. Čo takéto experimenty dokazujú?

Ak ľudia dokážu použiť biologický materiál z jedného organizmu na vytvorenie iného organizmu rovnakého druhu, nemohol Boh vytvoriť človeka z už existujúceho biologického materiálu vzatého z iného človeka? Je zaujímavé, že v rekonštrukčnej chirurgii sa bežne používa rebrová kosť, lebo má schopnosť znovu dorásť!

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3867175x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie