Založ si blog

Všetky skutky ľudí budú odhalené!

 

V posledných niekoľkých rokoch začínajú vychádzať na svetlo sveta úžasné veci a pravdy života skryté počas mnohých desaťročí alebo ešte staršie! O mnohých sa tušilo, ale neboli pevné dôkazy a iné dokonale zatajené! Toto potvrdzuje inšpirované slová napísané učencom Markom v jeho evanjéliu:

‘Totiž nič nie je skryté tak, aby to nebolo odhalené; nič nebolo tak starostlivo zatajené, aby to nevyšlo najavo. Ktokoľvek má uši na počúvanie, nech počúva’! Okrem toho, jeho slová sú v dokonalom súlade so slovami slávneho izraelského kráľa Šalamúna, ktorý okrem iného tiež napísal:

‘Pravý Boh sám privedie dielo každého druhu na súd, pokiaľ ide o každú skrytú vec, či už je dobrá alebo zlá’! Tieto slová skrývajú sľub a nádej pre tých, ktorí museli počas svojho života trpieť a prežívať rôzne druhy nespravodlivosti. Odmena čaká aj dobrokonajúcich ľudí v minulosti!

Ktorí alebo zomreli alebo boli usmrtení neprávom alebo vo vojnách podporovanými mocnými sveta pre svoje mocenské a materiálne zisky! Pre spravodlivých taká nádej je živá a približuje sa čoraz rýchlejšie! Spravodlivý Boh a Stvoriteľ sa o to dokonale postará a žiadny z jeho sľubov nezlýhá!

Čína – rezolúcie BR OSN sú záväzné!

28.03.2024

Čína včera považovala za potrebné pripomenúť Bidenovej administratíve, že rezolúcie Bezpečnostnej rady OSN, sú záväzné pre členov OSN. „Rezolúcie Bezpečnostnej rady sú záväzné,“ povedal novinárom v Pekingu hovorca čínskeho ministerstva zahraničných vecí Lin Ťien. Bezpečnostná rada musí naďalej pozorne sledovať situáciu v Gaze a v prípade potreby sa [...]

Zničenie mosta v Baltimore nebola nehoda!

28.03.2024

Bol to inscenovaný útok na most v Baltimore a nebola to náhoda! Je plánovaná politika na zničenie kritických infraštruktúr a bude zameraná naprieč celých Spojených Štátov Amerických! Existujú aj iné teórie. Tu je jedna: Kapitán lode, ktorá narazila a zničila most v americkom Baltimore pochádza z Ukrajiny. Zdá sa, že to bolo urobené zámerne. Tweety na telegrame hovorili, [...]

Putin viní radikálnych islamistov a UA!

26.03.2024

Vladimir Putin dnes po prvýkrát povedal, že za minulotýždňovým útokom na koncertnú sálu pri Moskve stáli radikálni islamisti, ale naznačuje, že do toho bola nejakým spôsobom zapojená aj Ukrajina. V súvislosti s piatkovým útokom, pri ktorom maskovaní ozbrojenci vtrhli do radnice Crocus, spustili paľbu na návštevníkov koncertu a podpálili budovu, zabili najmenej 137 ľudí.

SR Strážske Počasie Búrka KEX

Nie všade sa sviatky začnú prívetivým počasím, platí aj druhá najvyššia výstraha

28.03.2024 20:13

Vietor môže dosahovať priemernú rýchlosť do 105 kilometrov za hodinu.

minister jozef bires, Jozef Bíreš

Prekvapujúci krok Takáča. Odvolal šéfa veterinárnej správy Bíreša

28.03.2024 19:50

Verím, že organizáciu nechávam v takej kondícii, že môže ďalej napredovať, uviedol Bíreš.

Ivan Korčok, Peter Pellegrini

Sebavedomý Korčok a rétor Pellegrini. Podpora neúspešných kandidátov sa nesmie preceňovať, hovorí po dueli politológ

28.03.2024 19:30

Kandidáti majú za sebou druhý duel. V čom vynikol Korčok a v čom Pellegrini?

Rím, Taliansko, koloseum, Forum romanum

Desaťmetrová prepadlina pohltila v Ríme dve autá

28.03.2024 19:29

Prepady ciest a následné diery sa vo veľkých talianskych mestách objavujú často.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,384
Celková čítanosť: 3816071x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie