Založ si blog

Riadiť život citovo je nebezpečné!

 

Does čítame často názory filozofov a intelektuálov, že človek by sa mal riadiť hlasom svojho srdca, inými slovami hovoria: ‘Počúvaj hlas svojho srdca’! Nielen že je to nebezpečné, ale to je zároveň aj nebiblické!

Z hľadiska inšpirovaného výroku Božieho proroka Jeremiáša, ktorý medzi iným pod inšpiráciu alebo pod vedením Autora Knihy-kníh napísal? ‘ Srdce je zradnejšie ako čokoľvek iné a je na zúfanie. Kto ho môže poznať’?

Takže k čomu by to viedlo, keby sme pri rozhodovaní počúvali hlas svojho srdca a keby sme premýšľali a konali pod vplyvom našich osobných emócií? Výsledok by mohol byť, že urobíme rozhodnutia pod vplyvom návalu hnevu!

Väčšina ľudí už mala také skúsenosti a vedie to len k problémom života! Nemali by sme robiť rozhodnutia ani v prípade, že sme skľúčení, pretože aj vtedy naše rozhodnutia nebudú najlepšie! Riadiť sa v živote iba pocitmi je nebezpečné!

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

France Macron

Pred letnou olympiádou minister atentátov spustil jarnú ofenzívu proti teroristom

19.04.2024 07:00

Obava z možnej masakry v Paríži. Keby hrozil teroristický útok, organizátori by presunuli slávnostný ceremoniál na jedno z dvoch náhradných miest.

Milei

Ďalšia posila pre NATO: Argentína chce byť globálnym partnerom

19.04.2024 06:50

Argentína má od roku 1998 strategické vzťahy s ozbrojenými silami USA, hoci nie je plnoprávnym členom NATO.

Russia Ukraine War

ONLINE: Trump: Prežitie Ukrajiny je dôležité aj pre USA. Hýb sa Európa, daj viac peňazí

19.04.2024 06:15, aktualizované: 07:25

Prežitie Ukrajiny v súčasnej vojne proti Rusku je dôležité tak pre Európu, ako aj pre Spojené štáty, uviedol americký exprezident Donald Trump.

Ukrajina

Ukrajina aj Izrael. Zvládla by EÚ dve vojny?

19.04.2024 06:00

Pre Ukrajinu hľadajú protivzdušnú obranu, na Blízkom východe chcú zabrániť stupňovaniu napätia. Na tom sa zhodli lídri krajín EÚ.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,401
Celková čítanosť: 3853349x
Priemerná čítanosť článkov: 2750x

Autor blogu

Kategórie