Založ si blog

Miliardy sú svedkami prorockých slov!

To, čo sa dnes odohráva celosvetovo na ekonomickej, politickej a sociálnej a iných možných rovinách dnešnej spoločnosti bolo predpovedané pred asi dva tisícami rokov inšpirovanými slovami jedného z Kristových apoštolov, keď poslušne, ale s nádejou pre verných uctievateľov Všemohúceho Stvoriteľa napísal slová, ktoré pravdaže nebudú po chuti tým, ktorí sú autormi všetkých možných celosvetových kríz len pre svoje vlastné zadosťučinenie a osobný zisk na úkor ľudí, ktorých oni na politickej scéne by mali zastupovať, lebo to tak sľubovali pred svojim zvolením, ale pre potechu a nádej a povzbudenie obyčajných, ale verných obyvateľov krajín sveta napísal slová, ktoré budú vryté na celú večnosť na svedectvo nespočetným miliardám ľudí v budúcnosti na tejto Zemi:

‚Ale to vedz, že v posledných dňoch nastanú kritické časy, s ktorými sa bude dať ťažko vyrovnať. Lebo ľudia budú milovať samých seba, budú milovať peniaze, budú sebaistí, pyšní, rúhači, neposlušní rodičom, nevďační, neverní, bez prirodzenej náklonnosti, neprístupní akejkoľvek dohode, ohovárači, bez sebaovládania, divokí, bez lásky k dobru, zradcovia, tvrdohlaví, nadutí pýchou, viac milujúci rozkoše ako Boha, ktorí majú spôsob zbožnej oddanosti, ale vzhľadom na jej silu sa preukazujú ako falošní; a od tých sa odvracaj. Totiž medzi nimi sú muži, ktorí ľstivo vnikajú do domácností a zajímajú slabé ženy, zaťažené hriechmi, hnané rôznymi žiadosťami, ktoré sa stále učia, a predsa nikdy nie sú schopné prísť k presnému poznaniu pravdy’.

Ani neinformovaní ľudia, čo sa týka celosvetovej situácie na každej úrovni, nemôžu poprieť, že situácia sa neustále horší v každom aspektu ich života. Jeden problém, ktorý im sťažuje plne pochopiť dnešnú situáciu je gradualizácia! Inými slovami väčšina ľudí je pod silným vplyvom postupného prispôsobovania sa k danej zhoršujúcej sa celosvetovej situácii bez toho, aby si uvedomili jej zákerné následky! Iný problém je, že väčšina ľudstva je tak zamestnaná osobnými a rodinnými starosťami, že jednoducho nemajú čas sledovať celosvetovú zhoršujúcu sa scénu! A potom je tu neustály vplyv médií, ktoré sú pod kontrolou tých, ktorí majú záujem všetkých občanov ‘učičíkať’ do pocitu, že všetko plynie ‘normálne’!

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Londýn, kôň, splašené kone, Household Cavalry, britská vojenská jednotka

Londýnom sa preháňali splašené vojenské kone. Skrotila ich až armáda, hlásia ranených

24.04.2024 14:02

Jeho kôň vrážal do áut neďaleko Buckinghamského paláca.

Russia Military Official Arrest

Putinovho generála asi kŕmili úplatkami, jeho žena žila v luxuse. Je to predzvesť konca ministra obrany?

24.04.2024 14:00

Námestníkovi šéfa rezortu obrany hrozí až 15 rokov väzenia. Prečo šéf Kremľa umožnil zatknúť jedného z najvplyvnejších predstaviteľov ozbrojených síl?

Atény / Sahara / Prach / Akropola /

Atény sa opäť zafarbili do oranžova, prach zo Sahary pohltil aj Akropolu

24.04.2024 13:43

Meteorológ Kostas Laguvardos výhľad z jednej meteorologickej stanice prirovnal k pohľadu na Mars.

europarlament, európsky parlament, eú, vlajky

Mimovládne organizácie píšu do Bruselu, chcú nezávislú a slobodnú RTVS

24.04.2024 13:02

Otvorený list, pod ktorý sa podpísalo viac ako 68-tisíc občanov Slovenska, smeruje poslancom europarlamentu i eurokomisii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3865182x
Priemerná čítanosť článkov: 2753x

Autor blogu

Kategórie