Založ si blog

Vďačnosť je potrebná pre šťastný život!

‘Vďačnosť otvorí plnosť života! Zmení to, čo máme na dostatok a ďaleko viac! Zmení odmietavý postoj na prijatie, chaos na usporiadanie, zmätok na jasnosť! Môže zmeniť jedlo na hostinu, dom na domov a cudzinca na priateľa’!

Tento citát americkej Melody Beattie, autorky bestsellerových kníh, ktoré pomáhajú čitateľom k samo-zlepšeniu a k lepším medziľudským vzťahom je len iná forma inšpirovaných slov žalmistu, ktorý napísal:

’Vzdávajte vďaky Stvoriteľovi, lebo je dobrý’! Lebo náš Stvoriteľ je zdrojom ’každého dokonalého daru’! V prvom rade nám dal život, aj keď sme ho o to neprosili, lebo sme neexistovali! A aké nekonečné možnosti nám život dáva!

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

Irán reaguje na Izraelský útok

15.04.2024

Irán tvrdí, že jeho reakcia na ďalšie izraelské útoky bude oveľa silnejšia. A Iránsky prezident Ebrahim Raisi včera ráno vydal v Teheráne vyhlásenie, v ktorom varoval, že akékoľvek nové útoky na Irán, budú zasiahnuté oveľa väčšou silou, ako útok z minulej noci. Iránska islamská republika použila všetky regionálne a medzinárodné nástroje a zariadenia. [...]

Biden ruší študentský dlh pre 277 000!

13.04.2024

Prezident US v piatok oznámil, že zruší federálny študentský dlh viac ako 277 000 Američanom, čo sa rovná približne 7,4 miliardy dolárov. No to by ale zvýšilo celkovú sumu, ktorá sa už aj tak považuje za klasické kupovanie hlasov pred novembrovými prezidentskými voľbami, na viac ako 153 miliárd dolárov, čiže odpustenie dlhu 4,3 milióna ľudí! Začiatkom týždňa J. [...]

Petr Pavel

Pavel: Názory na zahraničnú politiku by nemali narúšať vzťahy Čechov a Slovákov

16.04.2024 15:52

Česko začiatkom marca v reakcii na postoj SR k vojne na Ukrajine odložilo česko-slovenské medzivládne konzultácie.

Juraj Blanár

Blanár nepodporí možné sankcie, ktoré by zasiahli viac občanov SR ako Irán

16.04.2024 15:29

Ministri zahraničných vecí krajín EÚ majú rokovať o možnom uvalení sankcií na Irán v súvislosti s jeho víkendovým útokom na Izrael.

Podvod

Fanúšikovia hokeja, pozor. Neznámy páchateľ ponúka na internetovom portáli falošné lístky na MS

16.04.2024 15:11

Vystupuje pod rôznymi menami, s rôznymi telefónnymi číslami a uvádza odlišné bankové účty, na ktoré žiada zaslať peniaze.

Russia Ukraine War

Chýbali rakety, zničili elektráreň. Zelenskyj sa hnevá, že Ukrajine chýba ochrana, akú dostal Izrael

16.04.2024 15:07

Volodymyr Zelenskyj sa sťažuje, že Izraelu pomohli spojenci ochrániť vzdušný priestor pred útokom Iránu, ale od neba nad Ukrajinou dávajú ruky preč.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,399
Celková čítanosť: 3848371x
Priemerná čítanosť článkov: 2751x

Autor blogu

Kategórie