Založ si blog

Aká bude naša budúcnosť?

Už ste si niekedy položili otázku kam speje tento svet? Väčšina z ľudí na celom svete sú denno-denne zaneprázdnení triviálnymi vecami ich osobného života alebo života ich rodiny alebo aj blízkych príbuzných!

Väčšine neunikne skutočnosť, že vo svete sa situácia neustále zhoršuje. Mnohí majú strach, že náš svet speje k zániku nie len jedným, ale viacerými spôsobmi a je celkom možné, že sa to môže stať viacerými naraz!

Symbolické ‘hodiny konca sveta’, zostavené vedcami, znalcami a výskumníkmi na celom svete dnes už ukazujú, že ku globálnej katastrofe sme najbližšie za posledných asi 70 rokov! A majú čoraz väčšie obavy konca!

Preto symbolické ‘hodiny konca sveta’, zobrazujúce blízkosť ku globálnej katastrofe posunuli ďalších 30 sekúnd, a teraz ukazujů len dve a pol minúty do polnoci alebo ku koncu sveta! A na budúci rok, 2018 chcú situáciu prehodnotiť.

Na druhej strane milióny ľudí na celom svete sú presvedčení, že pred nami je krásna budúcnosť na základe prítomnej katastrofálnej situácii predpovedanej biblickou správou už pred tisíckami rokov! Majú dôkazy, že planéta bude premenená na raj.

Čína – rezolúcie BR OSN sú záväzné!

28.03.2024

Čína včera považovala za potrebné pripomenúť Bidenovej administratíve, že rezolúcie Bezpečnostnej rady OSN, sú záväzné pre členov OSN. „Rezolúcie Bezpečnostnej rady sú záväzné,“ povedal novinárom v Pekingu hovorca čínskeho ministerstva zahraničných vecí Lin Ťien. Bezpečnostná rada musí naďalej pozorne sledovať situáciu v Gaze a v prípade potreby sa [...]

Zničenie mosta v Baltimore nebola nehoda!

28.03.2024

Bol to inscenovaný útok na most v Baltimore a nebola to náhoda! Je plánovaná politika na zničenie kritických infraštruktúr a bude zameraná naprieč celých Spojených Štátov Amerických! Existujú aj iné teórie. Tu je jedna: Kapitán lode, ktorá narazila a zničila most v americkom Baltimore pochádza z Ukrajiny. Zdá sa, že to bolo urobené zámerne. Tweety na telegrame hovorili, [...]

Putin viní radikálnych islamistov a UA!

26.03.2024

Vladimir Putin dnes po prvýkrát povedal, že za minulotýždňovým útokom na koncertnú sálu pri Moskve stáli radikálni islamisti, ale naznačuje, že do toho bola nejakým spôsobom zapojená aj Ukrajina. V súvislosti s piatkovým útokom, pri ktorom maskovaní ozbrojenci vtrhli do radnice Crocus, spustili paľbu na návštevníkov koncertu a podpálili budovu, zabili najmenej 137 ľudí.

APTOPIX Russia Ukraine War

List z Charkova: Ako sa žije v tme?

28.03.2024 18:00

Po masívnych raketových útokoch žije Charkov zväčša v tme, no ja sa aj tak usmievam. Možno už len nevládzeme plakať.

1. netradicny porod Krompachy

Zámena pacientiek v pražskej nemocnici viedla u jednej k potratu

28.03.2024 17:47

Zamestnanci nemocnice nedodržali interné predpisy a lekári preto operovali nesprávnu pacientku.

polícia, evakuácia, vyhrážky, UK, fakulta

Polícia v Bratislave zadržala medzinárodne hľadaného občana Bosny a Hercegoviny

28.03.2024 17:32

V prípade dokázania viny mu hrozí trest odňatia slobody až na 15 rokov.

FTX Bankman Fried

Zakladateľ kryptomenovej burzy FTX ide na 25 rokov do väzenia, klientov obral o 10 miliárd dolárov

28.03.2024 17:13, aktualizované: 17:41

Americká justícia označila prípad za jeden z najväčších podvodov v americkej histórii.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,384
Celková čítanosť: 3815946x
Priemerná čítanosť článkov: 2757x

Autor blogu

Kategórie