Založ si blog

Kto z bohov národov sa ponúkol spoznať?

Určite mnohí čitatelia budú považovať takú otázku prinajmenej zvláštnu z ohľadu historickej skutočnosti, kde bohovia národov sú vždy utajení od zrakov svojich uctievateľov alebo informáciu, ktorú ľudia majú o nich je nebezpečne skresľujúca a zavádzajúca a často veľmi zveličujúca!

Na druhej strane pravý Boh, Stvoriteľ neba a Zeme nás inšpirovanými slovami Jakuba, polobrata Ježiša Krista povzbudzuje, aby sme sa priblížili k nášmu Bohu a Stvoriteľovi, ktorý medzi iným už podnikol mnohé kroky na naše spoznanie jeho osobnosti cez svoje skutky v minulosti!

‘Podriaďte sa teda Bohu; ale vzoprite sa Diablovi, a utečie od vás. Priblížte sa k Bohu, a on sa priblíži k vám. Očistite si ruky, hriešnici, a prečistite si srdcia, vy nerozhodní. Poddajte sa biede a smúťte a plačte. Nech sa váš smiech obráti na smútok a [vaša] radosť na skľúčenosť’!

Keď rozjímame o duchovných veciach, ktoré majú do činenia s našim Bohom a Stvoriteľom a Zdrojom všetkého života na nebi aj na Zemi, nielenže si udržíme pravdu, ale si zväčšujeme nadšenie a ocenenie pre ňu! A keď sa zamyslíme nad jeho najväčším darom pre ľudstvo …

…to jest and výkupnou obeťou svojho milovaného jednorodeného a zároveň aj jednosplodeného syna Ježiša Krista, nielenže si budeme ešte viac ceniť priateľstvo s ním, s našim Všemohúcim nebeským Otcom, ale budeme mať pevný dôvod na oslavovanie jeho večného MENA.

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Britain Clinton

Brusel chce uľahčiť život v Británii aj mladým Slovákom. Použije na nich Londýn dvojaký meter?

23.04.2024 14:00

Európska komisia by rada zmäkčila nepríjemné dopady brexitu na občanov členských štátov EÚ vo veku do 30 rokov. Aký postoj zaujali politici v Londýne?

Reedukačné centrum Bystričany

PS vyzýva na zatvorenie reedukačného centra v Bystričanoch. Dochádzalo tam údajne k sexuálnemu násiliu

23.04.2024 13:36, aktualizované: 14:15

Predstavitelia Progresívneho Slovenska realizovali vlastný prieskum zariadenia, v ktorom podľa ich slov dochádza k porušovaniu pravidiel.

medveď

Odstrelom problémového medveďa v L. Mikuláši sa bude zaoberať enviropolícia

23.04.2024 12:55

Občianska iniciatíva My sme les spochybňuje, že pri Liptovskom Mikuláši došlo k usmrteniu správneho medveďa.

Pellegrini

Web ČTK napadli hackeri, vydali správy o zmarenom atentáte na Pellegriniho

23.04.2024 12:36, aktualizované: 13:08

Udalosťou sa zaoberá česká Bezpečnostná informačná služba a ďalšie úrady.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,403
Celková čítanosť: 3863149x
Priemerná čítanosť článkov: 2753x

Autor blogu

Kategórie