Založ si blog

Nedokázateľný výrok profesora Dawkinsa

Pri jednej príležitosti vodca nových ateistov, profesor Richard Dawkins prehlásil, že ´Evolúcia je skutočnosťou rovnako ako to, ze slnko hreje´! V skutočnosti že Slnko je horúce je fakt, ktorý dokazujú pokusy a priame pozorovania! Lenže dávajú nám pokusy a priame pozorovania rovnaké nespochybniteľné dôkazy o evolúcii?

Je len smutné, že smer, ktorým sa dnešná veda ženie, podkopáva morálku, kvalitu a štandardy života! Medzi takými vedcami je aj profesor R. Dawkins, vodca nových ateistov, ktorý povedal: ´Vo vesmíre, kde existujú slepé fyzické sily, niektorým ľuďom bude ublížené, k iným bude osud šťastný a tu nenachádzame žiadny dôvod ani spravodlivosť´!

Nezdá sa vám taký pohľad na život krutý? A nemyslíte si, že ľudská spoločnosť potrebuje morálne zákony, ktoré odmeňujú dobre konanie a odsudzujú alebo trestajú zlo? Pretože v takomto názore vidíme kritický rozdiel medzi biblickým pohľadom na život a ateistickým a evolucionistickým videním sveta a ľudskosti, bez dôvodu a bez zmyslu!

Biblický názor zdôrazňuje, že ľudia majú špeciálne miesto v stvorení, zatiaľ čo evolúcia nám predkladá názor, že ľudstvo je len nešťastný produkt slepých, náhodných a nekontrolovateľných procesov prírody! Biblia jasne vysvetľuje, že ľudia boli stvorení na ´obraz´ milujúceho Stvoriteľa s možnosťou žiť morálne a šťastné životy.

Evolúcia nedáva žiadnu skutočnú nádej do budúcnosti, s jej dôrazom na boj o prežitie silnejšieho! Okrem toho moderná veda arogantne podporuje myšlienku, že ľudstvo samo cez vlastné porozumenie a informáciu získanú štúdiom má dokonalé odpovede v živote. K tomu, smutne, prispelo aj organizované náboženstvo! Ale ľudské poznanie je ohraničené!

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

Irán reaguje na Izraelský útok

15.04.2024

Irán tvrdí, že jeho reakcia na ďalšie izraelské útoky bude oveľa silnejšia. A Iránsky prezident Ebrahim Raisi včera ráno vydal v Teheráne vyhlásenie, v ktorom varoval, že akékoľvek nové útoky na Irán, budú zasiahnuté oveľa väčšou silou, ako útok z minulej noci. Iránska islamská republika použila všetky regionálne a medzinárodné nástroje a zariadenia. [...]

Trump

Porota, ktorá rozhodne o Trumpovi v historickom procese, je už kompletná

18.04.2024 23:26

Porota sa vyberala zo stoviek potenciálnych členov na základe série otázok, ktoré majú zaručiť, že sa budú rozhodovať nestranne.

farmári, poľsko, traktory

Poľskí poľnohospodári nepúšťajú kamióny cez hraničné priechody s Ukrajinou

18.04.2024 21:37

Naďalej tak protestujú proti prílevu lacného obilia z Ukrajiny.

keňa, vojaci

V Keni zahynulo pri páde vojenského vrtuľníka desať ľudí, vrátane veliteľa armády

18.04.2024 20:56

Vrtuľník havaroval krátko po štarte a potom začal horieť.

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,400
Celková čítanosť: 3852470x
Priemerná čítanosť článkov: 2752x

Autor blogu

Kategórie