Založ si blog

Daj nám chlieb na dnešný deň . . .

V tomto článku by som chcel hovoriť o šiestej čati vzorovej modlitby Ježiša Krista pre svojich učeníkov, lebo sa ho na to zreteľne pýtali aj pretože to bolo zaznamenané pod inšpiráciou apoštolom Matúšom a tiež i lekárom Lukášom, zaslúži si väčšiu pozornosť, hlavne pre dnešné kresťanské publikum!

Potom, ako hovoril potrebu modliť sa a konať Božiu vôľu na Zemi, ako sa už deje i na nebi od roku 1914-tom, kedy Prvý Odporca Stvoriteľa, aj Zvrchovaného Pána celého vesmíru bol odsúdený a stratil pozíciu na nebi, spomenul, že sa môžeme modliť aj o osobné potreby.

´Daj nám dnes chlieb každodenný´ je oprávnená prosba uctievateľov Všemohúceho Stvoriteľa celého vesmíru hlavne dnes, keď skoro polovica ľudstva trpí nedostatkom základných vecí života, medzi ktorými je aj veľmi životne potrebná potrava v tomto sebeckom svete!

A keď o to úprimne prosíme, pripomíname si, že Jehova je Ten, kto ´dáva všetkým život a dych a všetko´, podľa inšpirovaných slov lekára Lukáša, ktorý v knihe Skutky apoštolov tieto slová spomína na povzbudenie všetkých uctievateľov Pravého Boha pred koncom tohoto nespravodlivého systému vecí.

Kniha-kníh, Biblia, o ňom hovorí, že je milujúcim Otcom, ktorý s radosťou dáva svojim deťom všetko, čo potrebujú. Ale podobne ako dobrý rodič, ani Boh nevypočuje prosby, ktoré nie sú v najlepšom záujme jeho pozemských detí, potomkov Adama a Evy a v súlade s jeho presne vyslovenou vôľou!

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

SR Bratislava EK Vláda Jourová RTVS MK Stretnutie TK BAX

Jourová rokovala s Ficom i Šimkovičovou: Nikto si neželá, aby Slovensko prišlo o peniaze EÚ, eurokomisia má však otázky

25.04.2024 19:57

EK diskutuje s vládou o zmenách v trestnom práve, ktoré vládna koalícia napriek žiadosti komisie presadila v zrýchlenom režime.

Lukasenkova atletka

Lukašenko prezradil, kedy odíde. Ženu na čele štátu nechce, ale atlétku, ktorá neznáša dúhové farby, by podporil

25.04.2024 19:00

Alexandr Lukašenko tvrdí, že Bielorusom sa žije oveľa lepšie ako pred tromi desaťročiami. Ako vyzerá porovnanie ich finančných pomerov so Slovákmi?

Praha, masová streľba, Česko

Strelec z pražskej univerzity netrpel duševnou poruchou, motív úrady oznámia čoskoro

25.04.2024 18:21

V hlavnej budove Filozofickej fakulty UK v Prahe 21. decembra 2023 jej študent zastrelil 13 ľudí a jedna osoba neskôr zomrela v nemocnici.

polícia oživovanie

VIDEO: Išlo o sekundy. Petržalskí policajti nezaváhali, zachránili život mužovi

25.04.2024 18:00

Policajti sa pristavili pri dopravnej nehode, keď si zrazu všimli na zemi muža v bezvedomí.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3867203x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie