Založ si blog

Urobíme viac ako v nadbytku všetko!

Len si všimnime tento inšpirovaný biblický text v Efezanom 3:20 – „Ale tomu, ktorý môže podľa svojej moci, ktorá v nás pôsobí, urobiť viac ako v nadbytku všetko, o čo prosíme, alebo na čo si pomyslíme…“! V anglickom jazyku tento výraz je: ´more than superabundantly beyond all the things we ask or conceive´!

´Abundantly´ alebo hojne je viac ako si človek môže priať! Lenže ´more than superabundantly beyond all the things´ čiže nepredstaviteľne viac ako hojne sa už vymyká ľudskej predstavivosti, ale nie možnosti Všemohúceho Stvoriteľa a Zvrchovaného Vládcu celého vesmíru, ktorý je zároveň Zdrojom nekonečnej a nevyčerpateľnej Dynamickej Energie (Energia, ktorá nie je statická, lebo je v neustálom a nekonečnom tvoriacom a veci uskutočniteľnom pohybe)!

A táto vlastnosť, nazvime ju ´robiť viac ako v nadbytku všetko´ bola daná nedokonalým, ale verným ľuďom, aby tak robili z neba spolu s Kristom v nebeskom Kráľovstve pre verných ľudí na rajskej Zemi! A ako hovorí zase pod inšpiráciou apoštol Ján: ´Písmo predsa nemôže byť zrušené´, to znamená plné a dokonalé splnenie všetkých Božích sľubov ´viac ako v nadbytku´! Takých ministrov ľudstvo potrebuje a tí, ktorí si to zaslúžia, ich budú mať!

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

USA Izrael Gaza univerzity protesty

Polícia zatýkala na pro-palestínskych protestoch na univerzite v New Yorku

23.04.2024 19:49

Biely dom antisemitské vyjadrenia počas študentských protestov na viacerých univerzitách slovne odsúdil.

Thunbergová

Švédska prokuratúra obvinila Gretu Thunbergovú z občianskej neposlušnosti

23.04.2024 19:35

Súdy v minulosti už dvakrát uložili celosvetovo známej aktivistke pokutu za občiansku neposlušnosť na klimatických protestoch.

R1 BB - Slovenská Ľupča, kameň, poklepanie

Odštartovali výstavbu dôležitej cesty na R1. Šoféri sa však na tri roky musia obrniť trpezlivosťou

23.04.2024 18:52

Preťažený úsek, na ktorom pomerne často dochádzalo aj k nehodám, sa konečne skvalitní. Nová štvorprúdová rýchlostná cesta by mala byť hotová do dva a pol roka.

Eurovoľby / Štrasburg / Európsky parlamentu /

Prieskum: Vo voľbách do europarlamentu by uspeli najviac PS, Smer a Hlas

23.04.2024 18:46

Do Európskeho parlamentu by sa nedostali SNS, Slovensko, Za ľudí ani Demokrati.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,403
Celková čítanosť: 3863291x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie