Založ si blog

Experimentálny fyzik o svetle na Zemi

Aký faktický fyzikálny dôkaz presvedčil experimentálneho fyzika, ktorý bol vychovaný ako ateista od útleho veku, že Biblia je skutočne od Stvoriteľa a obsahuje informáciu konzistentnú s modernou vedou?

Ako vedca ho zaujali predovšetkým úvodné slová tejto Knihy-kníh, kde sa jednoducho ale jasne hovorí: ‘Boh povedal: Nech nastane svetlo. Potom nastalo svetlo’. Výsledne experimentálny fyzik potom vysvetľuje:

‘Svetlo, ktoré vidíme je len veľmi malá časť širokého spektra žiarenia zo Slnka! Lenže toto svetlo je potrebné pre rastiny, ktoré produkujú potravu pre ľudí na Zemi a tiež aj preto, aby sme mohli vidieť!

Veľmi pozoruhodné je aj to, že naša atmosféra necháva, aby prešlo len určité množstvo ultrafialového žiarenia potrebného na tvorenie vitamínu D, potrebného pre naše kosti a ochranu pred rakovinou!

A keďže naša atmosféra prepúšťa len toľko ultrafialového žiarenia, koľko ľudia skutočne potrebujú, pre mňa je to jasný dôkaz, že naša Zem bola naprojektovaná, aby na nej mohol existovať život’!

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

Irán reaguje na Izraelský útok

15.04.2024

Irán tvrdí, že jeho reakcia na ďalšie izraelské útoky bude oveľa silnejšia. A Iránsky prezident Ebrahim Raisi včera ráno vydal v Teheráne vyhlásenie, v ktorom varoval, že akékoľvek nové útoky na Irán, budú zasiahnuté oveľa väčšou silou, ako útok z minulej noci. Iránska islamská republika použila všetky regionálne a medzinárodné nástroje a zariadenia. [...]

turecko, zemetrasenie, tokat

Stred Turecka zasiahlo zemetrasenie. Poškodilo niekoľko budov

18.04.2024 20:03

Zatiaľ nie sú správy o úmrtiach alebo vážne zranených.

chrípka. pacient, lekár, prehliadka

V Bratislavskom kraji sa počas tohto roka vyskytol čierny kašeľ v 50 prípadoch

18.04.2024 19:25

Najvyššia vekovo-špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine 15- až 19-ročných osôb.

Fico, Šefčovič

Fico: Vláda na post eurokomisára za SR opäť navrhne Šefčoviča

18.04.2024 18:30

Uviedol to predseda vlády po skončení mimoriadneho dvojdňového summitu EÚ v Bruseli.

zelenskyj

Rusom chcel pomôcť s atentátom na Zelenského, zbieral informácie o letisku Rzeszów

18.04.2024 18:23

Zelenskyj poľské letisko používa pri cestách do zahraničia, pretože vzdušný priestor Ukrajiny je od začiatku ruskej invázie uzavretý.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,400
Celková čítanosť: 3852280x
Priemerná čítanosť článkov: 2752x

Autor blogu

Kategórie