Založ si blog

Základné veci sveta klamú ľudstvo

Na vysvetlenie tejto myšlienky zoberme si príklad malého chlačeka, ktorý si všima, ako z veľkého továrenského komína stúpa dym do nebies. Pozoruje a čo vidí? Vidí, že dym sa neustále zväčšuje a zväčšuje, až z toho vznikajú oblaky.

Na základe toho malý chlapček prichádza k vlastnému osobnému záveru, že továreň, ktorej patrí vysoký komeň, a spolu s ním aj ďalšie, je továreň na výrobu mrakov! Pre dospelých to môže vyzerať zábavné, ale zamyslíme sa nad príkladom.

Aký záver si môžeme vyvodiť z tohoto zábavného príkladu malého chlapčeka, ktorý zle pochopil, čo sa vlastne v prírode deje? Záver, že ak nesprávne pochopíme dôležité veci života, môže to mať na nás a na náš život vážne dôsledky!

Podobne nesprávne pochopenie duchovných záležitostí nášho života môže mať veľmi vážne následky nielen v prítomnosti, ale hlavne v budúcnosti! Väčšina ľudstva nesprávne chápe určité biblické učenia a potom zavrhujú všetko, čo obsahuje!

Izrael eskaluje k jadrovej apokalypse!

23.04.2024

Situácia na Blízkom východe sa teraz ešte viac vyostruje, keď Izrael podniká nový útok proti Iránu, pričom údajne zasiahol viaceré ciele na iránskom území. Lenže napriek úsiliu Bieleho domu presvedčiť Izrael, aby prestal eskalovať situáciu, Netanjahu a jeho vojnoví predstavitelia sú odhodlaní vyprovokovať rozsiahlu vojnu s Iránom v nádeji, že zatiahnu Spojené štáty [...]

Palestína prehodnocuje vzťahy s USA!

22.04.2024

Zrada Spojených štátov na palestínskom ľude zašla príliš ďaleko. Prezident Mahmúd Abbás v dnešnom exkluzívnom rozhovore pre palestínsku spravodajskú službu WAFA uviedol, že palestínske vedenie prehodnotí bilaterálne vzťahy so Spojenými štátmi, a zároveň zabezpečilo ochranu záujmov našich ľudí, našej veci a našich práv: “Vedenie tak vypracuje novú stratégiu [...]

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

France Moulin Rouge

Ostalo len LIN ROUGE. Vrtuľa legendárneho mlyna na streche parížskeho kabaretu sa zrútila

25.04.2024 09:29

Svetoznámy kabaret je jednou z tamojších najnavštevovanejších turistických atrakcií.

izrael, hamas, zbrane

Hamas zloží zbrane, ak vznikne palestínsky štát, povedal predstaviteľ hnutia

25.04.2024 09:16

Hnutie Hamas vládne od roku 2007 v Pásme Gazy.

Jemen, USS Carney

Loď v Červenom mori zostrelila raketu, k útoku sa prihlásili húsíovia

25.04.2024 08:40

Vypálená raketa pravdepodobne mierila na loď MV Yorktown plaviacu sa pod americkou vlajkou.

Mikuláš Černák, súd

Zatiaľ nie, odkázal Černák. Na súde nastal zvrat, rozhodovať o jeho prepustení sa bude o týždeň, boss bossov prehovorí

25.04.2024 08:00, aktualizované: 09:52

Kedy sa dozvieme verdikt, zatiaľ nie je známe. V prípade ešte stále pribúdajú návrhy na doplnenie dokazovania a procesné strany ich môžu podať aj počas pojednávania.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,404
Celková čítanosť: 3866615x
Priemerná čítanosť článkov: 2754x

Autor blogu

Kategórie