Založ si blog

Kniha plná svätých tajomstiev

Všeobecne tajomstvá podnecujú k zvedavosti. Zároveň sú podmanivé a záhadné, a preto ľudia ich nedokážu držať v tajnosti pred zvedavosťou ľudí, aj keby chceli!

A čo sama kniha hovorí o svojich dokonale pevne a dlhodobo skrytých tajomstvách pred tými, ktorým Všemohúci Stvoriteľ nedal autorizáciu spoznať ich presný význam?

Izraelský kráľ Šalamún pod inšpiráciou napísal: ´Božou slávou je uchovávať záležitosť v tajnosti, ale slávou kráľov je tieto záležitosť preskúmať a pochopiť´!

V skutočnosti celá Kniha je zahalená v nespočetných tajomstvách, v čom sa úžasným spôsobom prejavila veľmi rozmanitá Stvoriteľova múdrosť, ako ich vlastne formuloval.

Ešte viac sa prejavuje jeho múdrosť a všemohúcnosť v spôsobe, akým tie tajomstvá postupne odhaľoval, berúc do úvahy obmedzenia ľudí a snahu spoznať ich srdcia plne.

Pomocou predobrazov a ilustrácií predkladá ľudstvu svoje večné predsavzatie, ktoré napriek zlým odporcom a neprajníkom v pravý čas dokonale a slávnostne uskutoční.

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

Čierny kašeľ / Pertussis /

Čierny kašeľ v Bratislavskom kraji: Hygienici evidujú 74 prípadov ochorenia

19.04.2024 12:21

Najvyššia vekovo špecifická chorobnosť bola zistená vo vekovej skupine nularočných osôb.

Ján Mazák / Ján Gandžala /

Súdnu radu dočasne vedie jej podpredseda Ján Gandžala

19.04.2024 11:56

Termín voľby nového predsedu Súdnej rady SR zatiaľ neoznámili.

francúzsko, polícia

Vo Francúzsku zomrela školáčka na infarkt, útočník predtým pobodal jej spolužiačky

19.04.2024 11:55

Škola bola uzavretá po útoku muža s nožom na dvojicu školáčok.

Islamský štát, islamisti

Islamský štát zaútočil na provládnych bojovníkov v Sýrii, zabili 28 vojakov

19.04.2024 11:05, aktualizované: 12:03

Pri druhom útoku blízko Búkamálu pri hraniciach s Irakom zomrelo ďalších šesť sýrskych vojakov a dvaja boli unesení.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,401
Celková čítanosť: 3854047x
Priemerná čítanosť článkov: 2751x

Autor blogu

Kategórie