Založ si blog

Dôkazy o existencii Stvoriteľa

Každý jeden človek je nosičom dôkazov o existencii Všemohúceho Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom! Zoberme si lem jeden z nespočetných.

Keby sme chceli porovnať ľudský mozog aj s tým najmodernejším počítačom sveta, museli by sme súhlasiť s názormi niektorých vedcov.

Spisovateľ a vedec Morton Hunt povedal: ´V našej aktívnej pamäti je uchovaných niekoľko miliárdkrát viac informácií ako v súčasnom výskumnom počítači´!

Vedec a tiež aj neurochirurg Dr. Robert J. White, ktorý vo svojich mnohých vedeckých štúdiach a pozorovaniach prispel k záveru, s ktorým by súhlasili mnohí iní:

´Nemám vôbec inú možnosť, ako uznať existenciu Vyššieho Intelektu zodpovedného za naprojektovanie a vyvinutie neuveriteľného prepojenia medzi mozgom a mysľou…

…niečoho, čo už presahuje možnosť ľudského chápania… Musím len veriť, že to všetko malo inteligentný začiatok, že to Niekto vytvoril. Niekto veľmi starostlivý´!

Podľa posledných výskumov vedcov v neurológii, každý človek, vrátane intelektuálov a vzdelaných ľudí, nepoužíva viac ako jednu desatinu z 1% kapacity nášho mozgu!

Najnovšia Kyjevská rozprávka o Rusku

20.04.2024

Najnovšia Kyjevská rozprávka je, že Rusko unieslo ukrajinské deti a ukrylo ich v Nemecku! V skutočnosti ale nemeckí predstavitelia tento týždeň informovali Kyjev o 161 ukrajinských detí, ktoré Kyjev obvinil Rusko z únosu. Boli v skutočnosti v Nemecku a väčšina z nich tam žije so svojimi rodičmi alebo opatrovníkmi. Informoval o tom prezident nemeckej Federálnej kriminálnej [...]

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Medveď

Vlani 14, tento rok už 10. Stretnutie s medveďom môže mať fatálne následky. Ale čo stretnutie s diviakom?

20.04.2024 15:49

Medveď reaguje útokom alebo agresívnym prístupom častejšie voči ľuďom, ktorí sú pri stretnutiach aktívni.

Krádeže áut USA - 2016

Zo závodu ukradli a predali súčiastky za trištvrte milióna eur, polícia obvinila šesť páchateľov

20.04.2024 15:18

V prípade preukázania viny hrozí obvineným trest odňatia slobody na desať až pätnásť rokov.

Baerbock, Netanjahu

Hádka kvôli Gaze? Nie sme ako nacisti, nahneval sa Netanjahu na nemeckú ministerku

20.04.2024 14:00

Počas návštevy nemeckej šéfky diplomacie Annaleny Baerbockovej v Tel Avive došlo k ostrej výmene názorov medzi ňou a izraelským premiérom, ktorý poprel, že by ľudia v Pásme Gazy hladovali.

Peter Pellegrini

Ctite si zmluvu, odkázal Dankovi Raši: Problémom je, že sa vidí ako nástupca Pellegriniho. Majerský počul hlasy o konci Dolinkovej

20.04.2024 13:07, aktualizované: 15:06

Milan Majerský predpokladá, že poslanci KDH zahlasujú za zvolenie súčasného ministra Richarda Rašiho do funkcie predsedu parlamentu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,402
Celková čítanosť: 3856005x
Priemerná čítanosť článkov: 2750x

Autor blogu

Kategórie