Založ si blog

Kniha charakterizovaná poctivosťou

Každá veda by sa mala zaoberať poctivou snahou o objavenie pravdy, či už je nám ľuďom na tejto Zemi prospešná alebo nie. Len tak by sme sa mohli vyhnúť skrytým nebezpečenstvám, ktoré na nás môžu tajomne číhať!

Je len smutné pre spoločnosť, že taká vedecká pravda je často alebo zahmlievaná alebo nepochopená, či už náročky alebo z nedostatku poctivej a často i namáhavej snahy na strane výskumníkov, ktorí sú závislí na materiálnej podpore!

A tak človek zistí, že množstvo existujúcich kníh na tú istú tému si alebo priamo protirečia, alebo ponúkajú názory, ktoré sa nedajú vedecky zlúčiť a prispieť k zjednotenému a vedecky pravdivému poznaniu pre dobro všetkých.

Existuje však jedna unikátna Kniha, ktorá je charakterizovaná čírou poctivosťou o každej téme života, v každom období v histórii ľudstva, pre všetky generácie od začiatku života na tejto planéte Zem, a ktorá potrvá večnosť!

Volajú ju Kniha-kníh alebo Sväté Písmo, všeobecne známa ako Biblia. Jej pisatelia nezakrývali svoje chyby a niekedy aj ťažké hriechy, ako v prípade izraelského kráľa Dávida a Bat-šeby. Aj apoštol Ján sa priznal k snahe uctievať anjela.

Pri druhej príležitosti mu anjel povedal: ´Nerob to! Som iba tvoj spoluotrok a tvojich bratov, ktorí sú proroci, Boha uctievaj´! Takáto čestnosť a otvorenosť, ktorá je, žiaľ, u iných pisateľov zo staroveku zriedkavá, je pre pisateľov Biblie charakteristická.

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

North Korea tensions balistické strely test

Severná Kórea uskutočnila test 'superveľkej' hlavice pre riadenú strelu

20.04.2024 09:47

KĽDR tiež vykonala skúšobný štart protilietadlovej rakety nového typu "Pyoljji-1-2" v Západnom mori.

Grasalkovičová záhrada

Bratislava opäť symbolicky otvára svoje brány, konajú sa mestské dni

20.04.2024 08:57

Pripravené sú prehliadky bežne neprístupných miest, výstavy, divadelné predstavenia, koncerty, workshopy či jazdy historickými vozidlami i Propelerom na druhú stranu Dunaja.

Európska únia / EÚ / Brusel /

Hrabko: EÚ nemôže meniť eurofondy podľa výsledkov parlamentných volieb

20.04.2024 07:52

List KDH do Bruselu, ktorý žiada, aby občania Slovenska neboli trestaní odobraním eurofondov, považuje publicista za posolstvo dovnútra štátu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,401
Celková čítanosť: 3855230x
Priemerná čítanosť článkov: 2752x

Autor blogu

Kategórie