Založ si blog

Najúžasnejší mechanizmus vo vesmíre

Žijeme vo svete, v ktorom vládne duch súperenia, kladie sa dôraz na výkon a  mladí ľudia sa uprednostňujú. Mnohí sa chcú presadiť za každú cenu a neberú ohľad na pocity slabších.

O ľudskom tele, ako o zázraku stvorenia, The World Book Encyclopedia uvádza túto veľmi zaujímavú vedeckú informáciu:

´Ľudia niekedy nazývajú ľudské telo najúžasnejším mechanizmom, aký bol kedy zostrojený. Samozrejme, ľudské telo nie je mechanizmus. Ale v mnohých ohľadoch sa k nemu dá prirovnať.

Tak ako nejaký mechanizmus, aj telo sa skladá z mnohých častí. Každá časť tela, podobne ako každá časť mechanizmu, vykonáva špecifickú úlohu.

Ale všetky časti navzájom spolupracujú, a tak prispievajú k hladkej činnosti tela alebo mechanizmu´.

Ani jedna žilka, sval alebo iná časť tela nie je bezúčelná. Podobne aj každý člen kresťanského zboru môže nejako prispieť k duchovnému zdraviu a kráse zboru.

Niektorí evolucionisti majú na to iný názor. Ale nedávne štúdie z oblasti anatómie ukazujú, že orgány alebo časti tela, ktoré sa považovali za zbytočné, majú veľmi dôležité funkcie.

Preto biblická správa povzbudzuje: ´Údy tela, ktoré sa zdajú byť slabšími, sú potrebné´. Áno, ľudské telo má mnoho častí, čiže údov, a každá je potrebná!

 

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

Irán reaguje na Izraelský útok

15.04.2024

Irán tvrdí, že jeho reakcia na ďalšie izraelské útoky bude oveľa silnejšia. A Iránsky prezident Ebrahim Raisi včera ráno vydal v Teheráne vyhlásenie, v ktorom varoval, že akékoľvek nové útoky na Irán, budú zasiahnuté oveľa väčšou silou, ako útok z minulej noci. Iránska islamská republika použila všetky regionálne a medzinárodné nástroje a zariadenia. [...]

Biden ruší študentský dlh pre 277 000!

13.04.2024

Prezident US v piatok oznámil, že zruší federálny študentský dlh viac ako 277 000 Američanom, čo sa rovná približne 7,4 miliardy dolárov. No to by ale zvýšilo celkovú sumu, ktorá sa už aj tak považuje za klasické kupovanie hlasov pred novembrovými prezidentskými voľbami, na viac ako 153 miliárd dolárov, čiže odpustenie dlhu 4,3 milióna ľudí! Začiatkom týždňa J. [...]

Tomáš Taraba

Taraba sa dohodol s KDH na zmene zákona, ktorý bude riešiť odstrel medveďa

16.04.2024 12:22

Legislatívny návrh je podľa ministra do veľkej časti stotožnený s tým, ako chcelo situáciu riešiť MŽP.

SR ÚV MZVEZ Fico Blanár rokovanie kontrola TK BAX

Fico odmietol nový migračný pakt EÚ, opatrenia označil za diktát

16.04.2024 11:59

Opatrenia v podobe prevzatia časti utečencov alebo finančnej či materiálnej pomoci pre krajiny zasiahnuté prílivom migrantov označil pred novinármi za diktát, nejde podľa neho o solidaritu.

žiga

Záverečné reči v procese so Štefanom Žigom nakoniec neodzneli

16.04.2024 11:46

Obhajoba proti rozhodnutiu podala sťažnosť. Tou sa bude zaoberať Najvyšší súd SR.

Kukláči / Polícia /

Kukláči so samopalmi zasahovali v Kaplnej. Pri akcii Zvar zadržali dve osoby

16.04.2024 11:22

V jednom z objektov v obci dochádzalo k nelegálnemu odčerpávaniu motorovej nafty z produktovodu vedúceho zo Slovenska do Česka. Polícia zverejnila autentické zábery zo zásahu.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,399
Celková čítanosť: 3847884x
Priemerná čítanosť článkov: 2750x

Autor blogu

Kategórie