Založ si blog

Najväčší vedecký objav tisícročí!

V časopise Pravda, v rubrike VAT (veda a technika), pod nádpisom Najvýznamnejšie objavy sveta vedy v roku 2015 sa spomína, medzi iným, aj najostrejšia snímka trpasličej planéty Pluto.

Ale čo sa nespomína v žiadnom svetovom časopise vedy a techniky je to, čo bolo ľudstvu sľúbené od samého začiatku, keď urobilo chybný krok a osamostatnilo sa od Stvoriteľa vesmíru a všetkého života v ňom!

Pretože odmietnutím jediného správneho spôsobu života, ktorý by zabezpečil pokojný, šťastný a večný život na tejto našej rajskej planéte Zem, ľustvo sa dalo na cestu sebazničenia, nemajúc ani potuchy komplexity života planéty!

Ale až v minulom storočí to začalo byť viditeľné mnohým úprimným a poctivým osobám, napriek zakrývaniu vedeckých skutočností neveriacimi i klamaniu všeobecne neinformovaného publika sveta!

No ale čo je ten ´Najväčší vedecký objav tisícročí´, ktorý vedecká teológia od začiatku minulého storočia postupne čoraz jasnejšie a do detailov predstavuje všetkým obyvateľom Zeme?

Nie je to skrytá planéta našej Slnečnej Sústavy, ani žiadna iná planéta mimo nej, kde život podobný na Zemi nebol ani objavený ani dokázaný! Naša plnéta je unikátna v celom vesmíre!

Ale čo bolo objavené a vysvetlené, je biblické ´nové nebo a nová zem´, o ktorom pod inšpiráciou píše apoštol Peter. Nová ľudská spoločnosť na našej rajskej Zemi pod novou vesmírnou vládou!

Armagedon alebo mierový rozvoj sveta!

19.04.2024

Širší dôsledok iránskeho bezpilotného a raketového útoku proti Izraelu zo 14. apríla – ktorý bol spustený v reakcii na zničenie iránskeho konzulátu v Damasku v Sýrii 1. apríla Izraelom a zabitie niekoľkých najvyšších iránskych vojenských vodcov, je zmena hry, ktorá priviedla svet k bodu zlomu. Buď využijeme tento moment maximálneho nebezpečenstva na dosiahnutie [...]

Briti úmyselne zničili vzťahy s Ruskom!

18.04.2024

Rusko a Spojené kráľovstvo neviedli žiadny politický dialóg po tom, čo Londýn úplne zničil architektúru vzťahov medzi krajinami, povedal ruský veľvyslanec v Spojenom kráľovstve Andrei Kelin v rozhovore pre televíziu RTVI 30. marca! Ďalej tvrdil, že ide o kategorickú chybu, pretože vedie k nesprávnym rozhodnutiam, chybnému rozhodovaciemu procesu. Dodal, že potrebujú [...]

Šéf IDF – Izrael absolútne vráti úder Iránu!

16.04.2024

Náčelník štábu izraelských obranných síl, generálporučík Herzi Halevi, sa dnes stretol s IDF vojakmi na leteckej základni Nevatim, ktorú včera skoro ráno zasiahol Irán. Herzi Halevi povedal, že “útok sa stretne s odozvou“, informoval Times of Israel! Dodal: “Irán chcel poškodiť strategické kapacity štátu Izrael – to je niečo, čo sa predtým nestalo… [...]

súd, manhattan

Pred súdom na Manhattane, kde prebieha proces s Trumpom, sa zapálil muž

19.04.2024 20:37

K incidentu došlo krátko po tom, ako sa skončil výber 12 porotcov a ich šiestich náhradníkov v procese, v ktorom je Trump obvinený z podplácania pornoherečky.

Azerbajdžan / Vojak /

Arménsko súhlasilo s vrátením štyroch okupovaných dedín Azerbajdžanu

19.04.2024 20:07

Dohoda sa zrodila na stretnutí, ktoré viedli podpredsedovia vlád oboch krajín.

šimkovičová

Šimkovičová kritizuje slovenské umenie na Bienále v Benátkach: Nerobte hanbu kultúre už aj v zahraničí

19.04.2024 19:30

Ide o reakciu na prítomnosť bývalej ministerky kultúry Silvie Hroncovej na Bienále v Benátkach. Súčasťou vernisáže bol aj protest zástupcov kultúrnej obce.

Andrej Babiš, Monika Babišová

Šokujúci rozchod po 30 rokoch. Babiš s manželkou Monikou oznámili koniec vzťahu

19.04.2024 18:06

Ubezpečili, že ich rodinné väzby zostanú aj kvôli deťom pevné.

Štatistiky blogu

Počet článkov: 1,401
Celková čítanosť: 3854537x
Priemerná čítanosť článkov: 2751x

Autor blogu

Kategórie